Grebban x Kodsnack

Vill du arbeta på en av Skandinaviens mest eftertraktade byråer?

Grebban är en snabbväxande e-handelsbyrå där drivna, engagerade och (oftast!) glada utvecklare bygger skalbara e-handelslösningar tillsammans. Vi är snabbfotade, i framkant och gillar att ifrågasätta gårdagens sanningar.

React — AWS — NodeJS — Centra Commerce — Gatsby — C# — React — AWS — NodeJS — Centra Commerce — Gatsby — C# — 

Vår strategi är i grund och botten baserad på "best of breed" där vi föredrar att använda det som är best in class för ändamålet. Som en konsekvens av detta bygger vi microserviceaktiga / modulära lösningar för att skapa flexibilitet till att kunna göra affärsutveckling i snabb takt. Eftersom vi har långa relationer med våra kunder är vi inte så projektorienterade som vissa andra byråer, utan vidareutvecklar och förbättrar lösningen likt en produkt löpande utefter kundernas affärsutveckling och behov.

Vi arbetar API-first och tror på "headless"-baserad arkitektur. Vi samarbetar tätt med och bygger på e-handelsplattformar som Centra, Storm/Norce, Shopify Plus och Commercetools. Vi jobbar API-baserat och headless i alla led - e-handelsplattform, CMS, sök, frontend osv och vi utvärderar ständigt nya samarbetspartners och tekniker.

Våra kontor

På Grebban jobbar vi i en hybrid med upp till 50% remote men för seniora utvecklare erbjuder vi även upp till heltid remote. Vår kultur och våra kontor har en social, energirik, och kul atmosfär där samarbete står i centrum. Det finns "deep work"-rum men även öppna samarbetsytor.

Göteborg

Viktoriagatan 16

Stockholm

Lilla Bantorget 11

Köpenhamn

Vill du vara med och öppna ett kontor i Köpenhamn?

Near Remote

För rätt senior talang kan vi erbjuda remote-upplägg (inom Skandinavien)

Medarbetare

0+

Kontor

0+

Team

0+

Lediga tjänster

Hittar du inte det du söker? Oavsett vilka tjänster som finns listade, tveka inte att kontakta oss om du vill jobba hos oss. Vi tror på att hitta rätt personer — inte bara rätt positioner.